Nationaal meldpunt singles

Je hoort overal hoe moeilijk mensen het nu hebben nu ze met hun partner en kinderen de hele dag thuiszitten. Werken terwijl je je kinderen les moet geven en ook nog iets aan je huishouden moet doen is inderdaad een overweldigend idee. Maar in alle gesprekken en geklaag hierover heeft niemand het over de singles. Alleen thuiszitten is ook zeker geen pretje.

Gelukkig zag het RIVM dat deze week ook in en ze kwamen met een briljant advies. Een vaste sexbuddy, date via videochat en masturbeer samen op 1,5 meter afstand. Hier zijn dus skype vergaderingen over geweest en ik gok ook een scrumteam voor opgericht. Spreadsheets en digitale brownpaper-sessies over het definiëren van de doelgroep en over hoe deze het beste te faciliteren. En dit alles laten “proofreaden” door de speciaal daarvoor aangewezen single werknemer. Echt dit kan alleen in Nederland, heerlijk land.

Dat videodaten daar kan ik wel in mee maar het samen masturberen!? Hoe initieer je zoiets? Zeker als er nog geen intimiteit is geweest vind ik dit nogal een stap. Normaal bouwt de spanning op tot de eerste zoen. Die essentiële alleszeggende eerste zoen. Want als je date niet kan zoenen is het over en uit. Als die zoen je niet in vervoering brengt dan zal er geen verdere intimiteit volgen maar nou slaan we die stap dus over. Je koopt toch ook geen auto zonder proefrit? Laat staan dat je voordat je erin gereden hebt de olie gaat verversen.

Dus ik voel meer bij de vaste sexbuddy. Kan het RIVM mij vertellen hoe ik die dan vind? In de tijden voor Corona had ik daar al moeite mee maar nu lijkt het me onmogelijk. In ieder geval als je niet zomaar met elke Jan Doedel genoegen neemt. Nu de kroegen weer open gaan zal het dateleven ook wel weer langzaam opstarten. Maar aangezien ik een tweede golf niet uitsluit en dat ik als single mijn verantwoordelijkheid wil nemen en dus niet lukraak wil daten stel ik voor dat er een nationaal meldpunt komt voor sexbuddy-loze singles. Een door de regering opgezette service die de singles met huidhonger gericht aan elkaar gaat koppelen. Daarnaast kunnen zij per provincie speeddate evenementen organiseren waarbij ze hygiëne en de 1,5 meter regel kunnen waarborgen. Meteen een helpende hand (pun intended) voor een lokale ondernemer.

Daten is al moeilijk genoeg maar nu….heb er eigenlijk geen zin meer in zo. Maar het is wel lente en ga al maanden zonder enige vorm van aanraking en intimiteit. Dus kan het niet laten om toch maar te gaan swipen ook al heb ik nog geen idee hoe ik zou willen daten nu. Zodra ik het weet horen jullie van me! En tot die tijd misschien toch maar een petitie opstarten voor 0800-6969, hij belt niet zomaar aan, niet vanzelf.

2 gedachten over “Nationaal meldpunt singles

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: